26 maj 2016
19:00

Örby/Kinna

Referat: Toarpsalliansen - Örby/Kinna

Den här matchen var 80 minuter rock´n roll! Vilket ös! Två lag som krigade järnet men som också ville spela fotboll. Det var båda lagens ledare överens om.
1-0, 1-1 och 2-1 kommer tidigt. Emelie O sätter båda våra mål och vi känns farliga varje gång vi anfaller. Trots det är det nog Örby/Kinna som har flest chanser i första men vi sliter ordentligt i backlinjen och Nellie storspelar i mål. Dessutom med lite hjälp av stolpen.
Andra halvlek fortsätter som den första med böljande spel fram och tillbaka. Örby/Kinna har dock ett övertag och kvitterar fullt rättvist. Sen trillar 3-2 (Emelie O) och 3-3 in ganska snabbt och det känns mer som en boxningsmatch där båda lagen är nere för räkning varannan gång. När Sofia krigar in 4-3 orkar ändå inte Örbi/Kinna resa sig. Vi känns tyngre i närkamperna och vi tar över mer och mer. Vi gör två mål till via Sofia och Nora och vi har bra kontroll på matchen sista 10-15 minuterna.
Båda lagen ville spela fotboll och var farliga framåt. Det som fällde avgörandet idag var vårt närkampsspel och att vi hela tiden orkade jobba hem.

sön 4 sep 2016, 16:00 Örby/Kinna - Toarpsalliansen 5 - 1